Skip to main content

EMKA zegt dank u voor een succesvol jaar 2021

Spannende klantenprojecten, talrijke productinnovaties, onze virtuele showroom, onze uitbreidingen in de ASEAN-regio en nog veel meer hebben van 2021 iets heel bijzonders gemaakt.

In het bijzonder willen wij onze klanten, partners en medewerkers hartelijk danken voor hun intensieve samenwerking en hun vertrouwen in onze onderneming.
Wij hopen dat u een goede start in het nieuwe jaar heeft gehad en kijken uit naar een vertrouwensvolle en succesvolle samenwerking in 2022!

EMKA Highlights 2021

Totaaloplossingen in industriële afsluit- en afdichtingstechniek

De EMKA GROEP is de wereldleider op het gebied van sloten, scharnieren en afdichtingen, die gebruikt worden in kasten en schakelkasten voor elektronica en elektrotechniek.

Op het gebied van klimaattechniek en automotive is EMKA een van de toonaangevende fabrikanten van hang- en sluitwerk.

Over EMKA

Productendatabase

 

EMKA is een van de drie grootste matrijzenmakers van Europa.

"Matrijs + Serie" is het maken van matrijzen en eerste monsters uit één hand - met optionele serieproductie.
Lees meer!

EMKA Matrijs + Serie

 

 

Digitaal - Live - Interactief

Ontdek EMKA's Digitale Showroom!

Ervaar de innovatieve wereld van afsluitsystemen vanuit een nieuw perspectief.

EMKA's virtuele showroom

 

Volle kracht vooruit!

Wij van EMKA zorgen er ,als fabrikant en leverancier, al vele maanden voor dat onze productie zonder onderbreking doorgaat. Onze elf productiesites in Duitsland, Spanje, Frankrijk, Engeland, Bosnië, Servië, China, India en Indonesië waren en zijn volledig operationeel. Wij leveren u te allen tijde de vertrouwde EMKA kwaliteit - wereldwijd. Bovendien worden alle producten regelmatig getest in ons eigen geaccrediteerd testlaboratorium voor een constante topkwaliteit. Zo speel je op veilig. ...

 

Downloads

Huidige catalogi als PDF-download in maximaal 12 talen

Geschaeftsfuehrung

"Met meer dan 92% eigen productie, maken we onze producten in onze 11 fabrieken wereldwijd waarvan 8 in Europa. Onze 2.100 werknemers bedienen meer dan 36.000 klanten in 55 landen met EMKA-producten."

Friedhelm RungeAlgemeen Directeur en Eigenaar