Skip to main content

Welkom bij de EMKA Groep

Diepgeworteld thuis en succesvol in de hele wereld: EMKA behoort tot de Duitse wereldmarktleiders 2021 volgens het gerenommeerde zakenblad WirtschaftsWoche.

De EMKA GROEP is de wereldleider op het gebied van sluitsystemen, scharnieren en afdichtingen, die gebruikt worden in kasten en schakelkasten voor elektronica en elektrotechniek. Op het gebied van airconditioningstechniek en transport is EMKA een van de toonaangevende fabrikanten van sluittechniek.

Met frisse energie het nieuwe jaar in!

Een moeilijk en uitdagend jaar ligt achter ons - maar nu kijken we vooruit en gaan we vol vertrouwen het nieuwe jaar 2021 in. We willen onze klanten en partners nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking in 2020. Ondanks de ongunstige omstandigheden hebben we altijd nauw contact kunnen houden - hetzij telefonisch, virtueel of persoonlijk, rekening houdende met de geldende regels.

 

Downloads

Huidige catalogi als PDF-download in maximaal 12 talen

Producten

Eenvoudige sloten

Kwartslagsloten met bediening, greep of cilinder, trilvaste sloten, draai-span-sloten, sloten voor HVAC, rail- of hygiënesector...

meer...

Sluitsystemen

Zwenkgrepen, sleutelschildjes, espagnoletten, stangensloten, elektronische sloten...

meer ...

Scharnieren

Scharnieren voor opliggende of inliggende deuren, frictiescharnieren, 2D-, en 3D-instelbare scharnieren, stiftscharnieren, verende scharnieren, uitneembare scharnieren ...

meer ...

Afdichtprofielen en randbescherming

Afdichtprofielen op rol of gevulkaniseerd als kader of ring, insteekprofielen, zelfklevend celrubber, brandwerende profielen, hygiënische profielen, profielen voor HVAC …

meer ...

Accessoires

Handgrepen, sleutels, documentenhouders, aluminium voorzetvensters, bevestigingsmateriaal, kabelbeheer, deur- en klepuitzetters, ...

meer ...

Nieuwe producten

Klik hier voor de laatste productinnovaties en -verbeteringen van EMKA ... 

meer ...

Ingenieuze Vergrendelingstechniek

Het productassortiment omvat 15.000 artikelen die worden ontwikkeld, geproduceerd, verwerkt en geassembleerd op tien productielocaties in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Bosnië-Herzegovina, Servië, China en India. Het bedrijf heeft 2.100 medewerkers in 52 landen wereldwijd.

Oplossingen voor uw behoeften

EMKA is een expert in het gieten van roestvrij staal, het spuiten van zink en hoogwaardige kunststoffen alsook in de extrusie van rubber en kunststof profielen. Het ponsen, buigen, draaien, frezen, frezen, oppervlakte- of poedercoaten en de eindmontage van het modulaire productprogramma zorgen voor een unieke verticale integratie. Een ervaren team van ontwerpers, ontwikkelaars en ingenieurs staat bij EMKA ter beschikking voor de realisatie van individuele klantoplossingen. Het bedrijf stelt normen in kwaliteit, productiediepte en leverbetrouwbaarheid.

Geschaeftsfuehrung

"Met onze 2.100 werknemers produceren wij fittingen en pakkingen in 10 productievestigingen, voornamelijk in Europa, en verkopen wij deze wereldwijd in 52 landen."

Friedhelm RungeAlgemeen Directeur en Eigenaar