Skip to main content

Welkom bij de EMKA Groep

De EMKA GROEP is wereldleider op het gebied van sluitsystemen, scharnieren en afdichtingen, die worden gebruikt in kasten en schakelkasten voor elektronica en elektrotechniek. Op het gebied van klimaattechniek en transport is EMKA één van de toonaangevende fabrikanten van sluittechniek.

Product Nieuws

Hier vindt u de nieuwste productinnovaties van EMKAmeer...

Online-Catalogus

Hier vindt u onze Online-Catalogus

 

meer...

EMKA Nieuwsportaal

Hier vindt u ons nieuwsportaalmeer...

CAD Data

Hier vindt u onze CAD-Datameer...

Ingenieuze Vergrendelingstechniek

Het productassortiment omvat 15.000 artikelen die worden ontwikkeld, geproduceerd, verwerkt en geassembleerd op tien productielocaties in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Bosnië-Herzegovina, Servië, China en India. Het bedrijf heeft 2.100 medewerkers in 52 landen wereldwijd.

Actueel Nieuws

De nieuwe online catalogus

De nieuwe online catalogus is nu wereldwijd in twee talen beschikbaar op de EMKA homepage, via de categorie "Producten".
De eerder onder "Producten" genoemde subitems (bijv. download, CAD-gegevens, enz.) zijn nu vermeld onder de categorie "Services".

 

Online-Catalogus

Oplossingen voor uw behoeften

EMKA is een expert in het gieten van roestvrij staal, het spuiten van zink en hoogwaardige kunststoffen alsook in de extrusie van rubber en kunststof profielen. Het ponsen, buigen, draaien, frezen, frezen, oppervlakte- of poedercoaten en de eindmontage van het modulaire productprogramma zorgen voor een unieke verticale integratie. Een ervaren team van ontwerpers, ontwikkelaars en ingenieurs staat bij EMKA ter beschikking voor de realisatie van individuele klantoplossingen. Het bedrijf stelt normen in kwaliteit, productiediepte en leverbetrouwbaarheid.

Geschaeftsfuehrung

"Met onze 2.100 medewerkers produceren wij in Europa geproduceerde fittingen en pakkingen in 8 productielocaties en verkopen deze wereldwijd in 52 landen."

Friedhelm RungeAlgemeen Directeur en Eigenaar