Skip to main content

Bedrijf

De nieuwe trillingsbestendige kwartslag knevelsloten van EMKA

Het nieuwe trilbestendige kwartslag knevelslot van EMKA

Met het trillingsbestendige kwartslag knevelslot lanceert EMKA een robuuste sluiting die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om spoorwegtransport, machine- en installatiebouw of industriële kastenbouw - de kosteneffectieve, gepatenteerde sluitoplossing voldoet met IP69K aan de hoogste afdichtingseisen en wordt gekenmerkt door…

Read more
Interview met Jan Rehnig - Managing Director Sales

We overtuigen op beurzen door "Kwaliteitsleiderschap"

Jan Rehnig is sinds januari 2023 Managing Director Sales van de EMKA Groep. We praten met hem over het belang van vakbeurzen in tijden van digitalisering.

Read more
EMKA's internationale verkoopbijeenkomst 2023 in Goražde, Bosnië

EMKA's internationale verkoopbijeenkomst 2023 in Goražde, Bosnië

Elk najaar komt het verkoopmanagement van de gehele EMKA Groep bijeen tijdens de "International Sales Meeting". De locatie wisselt jaarlijks tussen de verschillende wereldwijde EMKA dochterondernemingen en productielocaties.

Read more
EMKA Frankrijk op koers voor groei

EMKA Frankrijk op koers voor groei

Elke EMKA vestiging wereldwijd wordt gekenmerkt door een speciaal kenmerk - voor EMKA France Fort is dat sluitcilinders en sleutels van topkwaliteit. Om de productie van deze sluitsystemen verder uit te breiden, heeft EMKA besloten de oppervlakte van de vestiging in Henriville tegen de zomer van 2024 te verdubbelen.

Read more
Director Sales Amir Beharic

EMKA Wuppertal - Personeelsnieuws

Nieuwe verkoopdirecteur in Wuppertal: Amir Beharic

Read more
Afdichtings- en afwerkprofielen uit onze eigen productie

Spanje: Afdichtings- en afwerkprofielen uit onze eigen productie

Topkwaliteit "Made in Europe" - onder dit motto biedt EMKA alle belangrijke componenten voor de bouw van industriële kasten uit één hand. Naast sloten en scharnieren omvat dit ook afdichtingen en afwerkprofielen. In totaal biedt EMKA een selectie van 1.500 verschillende rubber- en kunststofprofielen. Vooral in de fabriek in Arnedo, Spanje, kan EMKA aan bijna…

Read more
Het hele systeem is ondergebracht in een koelruimte en biedt klanten toegang tot 160 vakjes met verschillende soorten groenten en fruit.

Eénpuntssluiting beveiligt een van de grootste voedselautomaten ter wereld

Verse groenten uit de automaat - en op grote schaal. Dit was de taak waar de Franse fabrikant van systemen BERTHOLON SA voor stond. Het familiebedrijf ontwierp en bouwde een van de grootste voedselautomaten ter wereld met 160 compartimenten. Om ervoor te zorgen dat deze compartimenten zelfs bij lage temperaturen van 4ºC betrouwbaar konden worden geopend en…

Read more
Caravan Salon 2023

Volgende halte: Düsseldorf! EMKA op het CARAVAN SALON

Het CARAVAN SALON maakt Düsseldorf elk jaar tot wereldhoofdstad van de mobiele vrijetijdsbesteding. Hier kunnen reisliefhebbers campers, caravans en campers in een unieke verscheidenheid ontdekken, vergelijken en kopen. Op de beurs van dit jaar is EMKA vertegenwoordigd met een stand van 60 vierkante meter.

Read more
EMKA zomerfeest 2023

EMKA viert zomerfeest met meer dan 400 gasten

Ondanks het wisselvallige weer was het EMKA zomerfeest ook dit jaar weer een groot succes. Meer dan 400 gasten verzamelden zich op een zaterdag op het terrein van EMKA Wuppertal om samen met collega's en familie een dag door te brengen. Het evenement bood tal van attracties voor jong en oud.

Read more
Groene samenwerking met Siemens

Groene samenwerking met Siemens

Groene vervoersmiddelen zijn de toekomst voor het openbaar vervoer: Daarover zijn Siemens Mobility en EMKA het eens. Op het gebied van treintechnologie hebben beide bedrijven al veel verschillende succesvolle projecten verwezenlijkt: in de metro van München, de metro van Bangkok of de metro van Londen. En het volgende project zit al lang in de pijplijn. EMKA…

Read more