Skip to main content
Header Main Image

Over EMKA

Diepgeworteld thuis en succesvol in de hele wereld: EMKA behoort tot de Duitse wereldmarktleiders 2021 volgens het gerenommeerde zakenblad WirtschaftsWoche.

De EMKA GROEP is de wereldleider op het gebied van sluitsystemen, scharnieren en afdichtingen, die gebruikt worden in kasten en schakelkasten voor elektronica en elektrotechniek. Op het gebied van airconditioningstechniek en transport is EMKA een van de toonaangevende fabrikanten van sluittechniek.

Oplossingen voor uw behoeften

EMKA is een expert in het gieten van roestvrij staal, het spuiten van zink en hoogwaardige kunststoffen alsook in de extrusie van rubber en kunststof profielen. Het ponsen, buigen, draaien, frezen, frezen, oppervlakte- of poedercoaten en de eindmontage van het modulaire productprogramma zorgen voor een unieke verticale integratie. Een ervaren team van ontwerpers, ontwikkelaars en ingenieurs staat bij EMKA ter beschikking voor de realisatie van individuele klantoplossingen. Het bedrijf stelt normen in kwaliteit, productiediepte en leverbetrouwbaarheid.

Company Key Figures

Turnover 2020

295 M Euro

Employees

2,100

11 production sites

>92% in-house production

Worldwide

represented in 55 countries