Skip to main content

Doelgroepen nieuws

Vergrendelingstechnologie met een systeem voor schakelkastconstructie

Wat hebben schakel-, besturings- en serverbehuizingen gemeen? Ze zijn onderworpen aan strenge eisen omdat ze de best mogelijke bescherming moeten bieden voor de elektronica en andere, soms zeer gevoelige, apparaten in de behuizing. Stof, vuil en water mogen niet binnendringen. De inhoud moet ook worden beschermd tegen toegang door onbevoegden. De…

Read more

EMKA opnieuw onderscheiden als wereldmarktleider

EMKA zet zijn indrukwekkende succesverhaal voort: dit jaar heeft WirtschaftsWoche EMKA opnieuw voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot wereldkampioen marktleider. Deze uitstekende prestatie consolideert EMKA's leidende positie op het gebied van grendels, scharnieren en afdichtingen voor schakel- en besturingskasten in de elektronica- en elektrotechnische…

Read more
[Translate to Dutch:]

Kerstmagie in het historische stadhuis

Op 21 december vierden we ons kerstfeest in het historische stadhuis van Wuppertal met meer dan 400 medewerkers uit de EMKA familie. Naast collega's uit heel Duitsland verwelkomden we ook een aantal eregasten van verschillende dochterondernemingen over de hele wereld.

Read more
EMKA introduceert nieuwe T-greep

EMKA introduceert nieuwe T-greep

De nieuwe T-greep van EMKA biedt maximale veiligheid en gebruiksgemak. Hij kan worden gebruikt om kleppen, deksels en deuren van bouwmachines, aanhangers, generatoren en caravans volledig stof- en waterdicht te sluiten. Het verzonken ontwerp en de gunstige greepgrootte zijn de belangrijkste voordelen van de handgreep.

Read more
ROWEKO en EMKA - 30 jaar samenwerking

ROWEKO en EMKA - 30 jaar samenwerking

De samenwerking tussen ROWEKO en EMKA bestaat al meer dan 30 jaar en is nu succesvoller dan ooit. De oplossingen van de slotenexpert uit Velbert zijn nu in het hele productaanbod van ROWEKO terug te vinden. Het geheim van de langdurige samenwerking? De altijd hoge kwaliteit van de geleverde producten en het welverdiende vertrouwen in het vermogen van EMKA om…

Read more
De nieuwe trillingsbestendige kwartslag knevelsloten van EMKA

Het nieuwe trilbestendige kwartslag knevelslot van EMKA

Met het trillingsbestendige kwartslag knevelslot lanceert EMKA een robuuste sluiting die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om spoorwegtransport, machine- en installatiebouw of industriële kastenbouw - de kosteneffectieve, gepatenteerde sluitoplossing voldoet met IP69K aan de hoogste afdichtingseisen en wordt gekenmerkt door…

Read more
Interview met Jan Rehnig - Managing Director Sales

We overtuigen op beurzen door "Kwaliteitsleiderschap"

Jan Rehnig is sinds januari 2023 Managing Director Sales van de EMKA Groep. We praten met hem over het belang van vakbeurzen in tijden van digitalisering.

Read more
EMKA's internationale verkoopbijeenkomst 2023 in Goražde, Bosnië

EMKA's internationale verkoopbijeenkomst 2023 in Goražde, Bosnië

Elk najaar komt het verkoopmanagement van de gehele EMKA Groep bijeen tijdens de "International Sales Meeting". De locatie wisselt jaarlijks tussen de verschillende wereldwijde EMKA dochterondernemingen en productielocaties.

Read more
Puur atletisch - gesponsord door EMKA

Puur atletisch - gesponsord door EMKA

Ook dit jaar blijft EMKA meerdere clubs en goede doelen steunen, met name op sportief en sociaal gebied. Naast het Duitse kampioenschap parachutespringen en Animal Rescue Bosnia, een dierenasiel in Bosnië, blijft EMKA het regionale voetbal steunen. We kijken dus uit naar een sportief succesvol seizoen met de Wuppertaler Sportverein (WSV).

Read more
EMKA Frankrijk op koers voor groei

EMKA Frankrijk op koers voor groei

Elke EMKA vestiging wereldwijd wordt gekenmerkt door een speciaal kenmerk - voor EMKA France Fort is dat sluitcilinders en sleutels van topkwaliteit. Om de productie van deze sluitsystemen verder uit te breiden, heeft EMKA besloten de oppervlakte van de vestiging in Henriville tegen de zomer van 2024 te verdubbelen.

Read more