Skip to main content

Programma 1000 roestvrij stalen hygiëne kwartslag sloten met SW 13, driekant- of vierkantbediening

Voldoet aan DIN EN 60204-1

Reden voor de nieuwe ontwikkeling / wijziging

Om aan DIN EN 60204-1 (VDE 0113-1): 2019-06 te voldoen, moeten twee verschillende soorten bedieningen worden aangeboden. De herziene DIN EN 60204-1 schrijft voor dat de elektrische installatieruimte (schakelkast) met een andere sleutel moet worden geopend dan de mechanische installatieruimte. Deze wijziging van de voorschriften betreft niet alleen de hygiënische ruimte, maar de gehele schakelkastruimte.
Het verhoogde bedieningsmoment ten opzichte van onze concurrenten op de markt is weggewerkt, zodat het nu op het niveau van vergelijkbare producten ligt. Het bedieningskoppel bedraagt 3,5 Nm.
Informatie over de hygiënesleutel van polyamide, volgens cataloguspagina 1B-835, wordt met een afzonderlijke SI verstrekt, zodra de sleutel uit voorraad leverbaar is.

Beschrijving van het product / productvoordelen

  • Alle versies zijn DGUV-gecertificeerd volgens GS-NV 6: 2019/08 en zijn geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie en voor alle toepassingen in omgevingen met speciale hygiëne-eisen.
  • De bedieningsvormen werden in overeenstemming met de hygiëne-eisen volgens DIN EN 1672-2, DIN EN 14159 en EHEDG Doc. 8 ontwikkeld en geconstrueerd
  • De GH afmeting is 18 mm
  • Standaard uitsparing van programma 1.000
  • Succesvol getest meer dan 10.000 cycli (ca. 100 N belasting)
  • Voldoet aan IP 69K (certificaat is beschikbaar)
  • Gebruiksaanwijzingen zijn beschikbaar voor alle bevestigingsmiddelen (moeten worden geleverd in overeenstemming met DGUV-richtlijnen en kunnen worden gedownload van onze homepage)

ToepassingDe hygiënische draai-span- sluiting is bedoeld voor het vergrendelen van gesloten behuizingen en op machinebekledingen van voedselverwerkende machines en systemen.
De hygiënische draai-span-sluiting is ontworpen voor gebruik in het temperatuurbereik van -30 °C tot + 120 °C.
Het gedeelte vóór de deur, bestaande uit bediening en afdichting, is geschikt voor gebruik in de levensmiddelensector (gedefinieerd volgens DIN EN 1672-2). Het gedeelte achter de deur in het interieur is niet geschikt voor hygiëne en eenvoudige reiniging.
RVS316 materiaal wordt voorgeschreven of sterk aanbevolen in de volgende toepassingsgebieden vanwege de verhoogde corrosiebestendigheid: Marine, offshore in een atmosfeer met hoog zout water, op het gebied van geneeskunde, in de chemische industrie en in direct contact met levensmiddelen.