Skip to main content

Personeelsnieuws - Regio Azië-Stille Oceaan en hoofdkantoor

Kumar Subramaniam voor het Midden-Oosten, India en de Pacific-regio en Jan Rehnig voor het hoofdkantoor versterken het EMKA-team met onmiddellijke ingang.

Kumar Subramaniam - EMKA Middle East, India & Pacific

Als algemeen directeur vanuit Dubai houdt de heer Kumar Subramaniam toezicht op de regio EMKA Azië-Stille Oceaan. Van daaruit beheert hij ook de verkoopactiviteiten in de landen van de Samenwerkingsraad van de Golf (GCC) en die in India, Indonesië en Australië. De heer Kumar heeft zijn MBA afgerond en brengt ongeveer 30 jaar ervaring in management en vooral in internationale verkoop. Voordat we hem bij EMKA verwelkomden, werkte Kumar Subramaniam in Duitsland als algemeen directeur voor een multinationale groep.

Jan Rehnig - EMKA Headquarters

Jan Rehnig werkt sinds maart 2022 op het hoofdkantoor van EMKA. Na zijn indiensttreding als Controlling Manager in Velbert, verhuisde hij in november naar Wuppertal als assistent van onze Managing Partner, de heer Friedhelm Runge. Op zijn nieuwe werkplek is de heer Rehnig in het bijzonder verantwoordelijk voor Sales Expansion en Organizational Strategy. De heer Rehnig heeft een master in economie en financiën. Na zijn studie werkte de heer Rehnig in Portfolio Management en Asset Management. Hij is ook ondernemer in de start-up sector.