Skip to main content

EMKA presenteert nieuwe business areas op de Hannover Messe 2022

EMKA zal op de Hannover Messe van dit jaar vertegenwoordigd zijn met een stand van 150 vierkante meter. Twee van onze werkgebieden staan in het bijzonder in de schijnwerper: het werkgebied "Matrijzen + Series" en het gebied hang- en sluitwerk en afdichtingen. Onze vakmensen zullen u in hal 12, stand D66, informeren over de talrijke gebruiksmogelijkheden van onze sluitsystemen.

Matrijs + Serie: Een nieuwe kant van EMKA

Afdekhoezen voor e-bikes, bindingen voor langlaufski's en schokdempers voor auto's - wij zullen ons van een nieuwe kant laten zien op de Hannover Messe 2022. Als een van de grootste matrijzenmakers in Europa is EMKA de enige leverancier die alles vanaf het eerste sample tot en met serieproductie en wereldwijde logistiek uit één hand kan leveren. Het is niet voor niets dat gerenommeerde industriegiganten zoals Hella, Audi, Porsche en Fischer Sports (ski) tot onze klanten behoren. Meer ...

EMKA toont de wondere wereld van de afsluittechniek

Bovendien zullen wij u onze catalogusproducten op het gebied van zwenkgrepen, vleugelsloten, scharnieren en dichtingen voorstellen, met de bijbehorende expositiestukken. Naast nieuwe ontwikkelingen en bewezen producten uit het assortiment van één- en meerpuntsloten, ligt de nadruk op het aanbod van complete sluitsystemen inclusief bewakingsfunctie voor besturings- en serverkasten. Op dit gebied maakt EMKA een volledige bewaking van de kasten en een gedocumenteerde toegangscontrole mogelijk. Deze zijn vooral gevraagd in gevoelige gebieden zoals datacentra.

Elektromechanisch of klassiek sluitsysteem voor schakelkasten

Naast elektronische sluitsystemen richten wij ons ook op het modulaire ontwerp van individuele sluitsystemen voor klassieke schakelkasten. Voor het optimale ontwerp van de sloten, scharnieren en afdichtingen kan EMKA putten uit een brede waaier van verschillende materialen. Dit betekent dat onze klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment sloten voor elk systeem. Dit resulteert in ongeveer 1,2 miljoen productvarianten in de afsluittechniek voor schakelkasten..