Skip to main content

EMKA introduceert nieuwe T-greep

De nieuwe T-greep van EMKA biedt maximale veiligheid en gebruiksgemak. Hij kan worden gebruikt om kleppen, deksels en deuren van bouwmachines, aanhangers, generatoren en caravans volledig stof- en waterdicht te sluiten. Het verzonken ontwerp en de gunstige greepgrootte zijn de belangrijkste voordelen van de handgreep.

▶️ EMKA introduceert nieuwe T-greep

De verzonken T-greep

De verzonken T-greep is verzonken in de deur en kan zelfs met handschoenen bediend worden. Hij is extreem robuust en daarom ook geschikt voor toepassingen waar grote krachten optreden bij het vergrendelen en ontgrendelen. Dankzij de drukslag van 6 mm is er aanzienlijk minder kracht nodig om het slot te openen dan bij vergelijkbare sluitsystemen met een conventionele drukslag van 4 mm. De push-to-close functie zorgt voor nog meer gebruiksgemak, omdat er geen sleutel nodig is om te vergrendelen. De vergrendelingshaak klikt automatisch vast.

De verzonken T-greep is geschikt voor alle standaard deurdiktes en is ontworpen voor beschermingsklasse IP 69K. Dankzij het in de sector gebruikelijke gatenpatroon en het brede assortiment beschikbare sluitcilinders kan de nieuwe sluitoplossing op verschillende manieren worden gebruikt. 

Hangsloten of duimkoorden kunnen ook aan het oog worden bevestigd. Mogelijke toepassingsgebieden zijn bouwvoertuigen, maar ook deksels en kleppen van gereedschapskisten en boxen op vrachtwagentrailers. 

De T-handgrepen zijn ook geschikt voor noodstroomaggregaten en generatoren die buiten worden gebruikt.