Skip to main content

Kerstmagie in het historische stadhuis

Op 21 december vierden we ons kerstfeest in het historische stadhuis van Wuppertal met meer dan 400 medewerkers uit de EMKA familie. Naast collega's uit heel Duitsland verwelkomden we ook een aantal eregasten van verschillende dochterondernemingen over de hele wereld.

De historische sfeer van het stadhuis droeg aanzienlijk bij aan de feestelijke stemming vlak voor de feestdagen en de prachtige kerstdecoraties maakten de sfeer compleet. Een bijzonder hoogtepunt van de avond was het feestelijke 3-gangen buffet dat werd geserveerd door ons cateringteam. De gevarieerde selectie van heerlijke gerechten bracht de gasten in verrukking. De champagneontvangst en het aansluitende diner werden begeleid door live kerstmuziek van een zangeres op piano en gitaar. Er waren ook oosterse muzikale invloeden op deze avond: Er werd bijvoorbeeld een Indiase dans uitgevoerd in passende traditionele kleding, die de gasten betoverde.

Vanaf 22.00 uur nam een DJ de muziek over en werd een deel van de zaal een dansvloer. De gasten konden zichzelf trakteren op een glas bier, wijn of gin en tonic in de "Friedhelm Bar". 

EMKA wenst iedereen fijne feestdagen en een goed begin van 2024!