Skip to main content

Interactieve Beleveniswerelden op de HMI 2015

Drie bijkomende beleefruimten brengen aan bezoekers van de Hannover Messe Industrie over waarom de huidige nieuwe ontwikkelingen bij EMKA onderscheidend zijn.

Het centrum van aandacht is de interactieve toepassing van producten wat diepgaande discussies oplevert met onze medewerkers in Hal 5, stand A18.

De eerste productwereld heeft het motto "More Width in Breadth.” Hier kunnen klanten zelf zien hoe creatieve afsluit ideeën bkunnen bijdragen aan extra inbouwruimte voor technische apparatuur in schakel- en controle kasten.

In een andere beleefruimte wordt duidelijk hoe snel en eenvoudig sloten series van EMKA kunnen worden gemonteerd. Vaak zijn twee handelingen voldoende, zonder het gebruik van gereedschappen.

Een digitale arena nodigt de exploitanten van datacenters e soortgelijke beveiligingsfaciliteiten uit om verschillende elektromechanische afsluitmogelijkheden te ervaren op server racks. Ongeacht of, bijvoorbeeld, toetsenbord, radio of RFID-oplossing: EMKA toon haar brede spectrum van mogelijkheden in een draadloze versie.