Skip to main content

EMKA presenteert: Deutschland Cup van de Skydiving Elite

[Translate to bx_nl:] EMKA Skydiver at Deutschland-Cup 2019

[Translate to bx_nl:] EMKA Skydiver at Deutschland-Cup 2019: Blue Skies!

In het weekend van 6-8 sept. 2019 zullen 's werelds beste skydivers in het kader van de German Cup - ondersteund door EMKA - in Uslar in Nedersaksen uit hun helikopters springen. Met name de bijzondere publieksaantrekkingskracht van de accuratiesprongen zal weer talrijke sportliefhebbers naar de landingszones brengen. Deze discipline is bijzonder aantrekkelijk voor toeschouwers, omdat de skydivers elke minuut direct voor het publiek landen en op een finishplaats die slechts enkele vierkante centimeters groot is.

Klaus Mathies, voorzitter van de FSC Remscheid en organisator van de Deutschland Cup, is verheugd dat het in de regio bekende Pekermarkt Festival op hetzelfde tijdstip plaatsvindt. Zo profiteren beide evenementen van elkaar en kan de aantrekkingskracht van het parachutespringen nog meer mensen inspireren, benadrukt de voorzitter van het FSC. Zelfs tandemsprongen voor geïnteresseerde leken worden aangeboden en kunnen worden gereserveerd op de website van het FSC

Op uitnodiging van EMKA zal ook het nationale team van Bosnië-Herzegovina dit jaar voor het eerst aan de German Cup kunnen deelnemen. Opnieuw toont EMKA zijn diepe solidariteit met dit land en zijn bevolking. In Gorazde runt EMKA al jaren met succes een productielocatie en vertrouwt op de EMKA-medewerkers aldaar.

EMKA wenst alle springers een succesvol toernooi en alle toeschouwers een geweldige parachute ervaring: Blue Skies!