Skip to main content

EMKA ontsteekt digitaal vuurwerk


Alles vers, alles digitaal, alles voor de klant! Vanaf nu stelt EMKA een groot aantal nieuwe catalogi ter download beschikbaar op www.emka.com - en dat in niet minder dan twaalf talen! Bijvoorbeeld de "EMKA Catalogus Supplement 2020/2021" met 66 nieuwe producten! Maar dat niet alleen: EMKA heeft speciaal voor het vakgebied afdichtingstechniek een aparte catalogus gemaakt, waarin de EMKA-wereld van profielen, variaties in afwerking (veredelingen) en frames of ringen (afwerking) wordt toegelicht en de lezer leerzame achtergrondinformatie krijgt. En de nieuwe hoofdcatalogus 2020/2021 is nu al online beschikbaar in het Duits en Engels - gevuld met 668 pagina's pure EMKA power.

WERELDMARKTLEIDER MET NIEUWE CATALOGI IN 25 VERSIES EN 12 TALEN

Van de hoofdcatalogus 2020/2021 tot brancheoplossingen voor campers, bussen en aanhangwagens, klimaattechniek, railvervoer en de exclusieve catalogus voor elektronische sluitsystemen: Met het online aanbieden van haar actuele catalogi voor een breed scala aan toepassingen en industrieën, ontsteekt EMKA een ongekend digitaal vuurwerk. Op https://www.emka.com/de_en/services/download/industry/ kunnen klanten zo toegang krijgen tot een schat aan catalogi, brochures, productbladen en flyers - allemaal up-to-date, digitaal voorbereid, en vertaald in maximaal 12 talen. De vertaling in alle talen is gebaseerd op AI (Artificial Intelligence) en database-ondersteund in EMKA's eigen afdeling.

Het complete EMKA "Catalogus Universum" bestaat uit de hoofdcatalogus, vijf exclusieve catalogi en het bij onze klanten populaire "EMKA Catalogus Supplement 2020/2021" - voorheen ook wel "EMKA Echo" genoemd. Dit supplement alleen al telt 56 pagina's en toont 66 nieuwe producten of productvarianten. Deze aanvullende catalogus is ook beschikbaar als hardcopy in 12 talen en kan worden gedownload. Tot de nieuwste producten behoren de nieuwe Agent E Wireless, hefboomgrepen voor kleine inbouwruimten, de platte draaigreep, nog een nieuwe draaigreep met drukknop, het nieuwe voordelige hybride draai-span-slot en diverse nieuwe scharniertypes.

"Afdichtingstechniek op maat": Op 108 pagina's geeft het voor het eerst gemaakte afdichtingscompendium uitleg over het gehele dienstenpakket van EMKA op het gebied van profielen, frames en afwerking. De eerste uitgave met honderden profielen, veredelingsstappen en uitleg over het vulkaniseren van frames en ringen onderstreept nog eens waarom EMKA een van de pioniers op de markt is op het gebied van afdichtingstechniek. EMKA produceert meer dan 1.500 pakkingen en rubberprofielen van verschillende materialen als catalogusstandaard en daarnaast tal van maatwerkoplossingen na uitvoerig overleg met de eigen afdichtingsexperts. In de nieuwe catalogus somt EMKA alle producten op het gebied van industriële profielen, profielen van brandwerend materiaal, profielen volgens VDI-richtlijnen en profielen voor de levensmiddelenindustrie op en licht deze toe. Heldere foto's en grafieken geven een inzicht in de gehele afdichtingskosmos. Waardevolle achtergrondinformatie legt ook uit wat belangrijk is bij de productie en de keuze van het juiste materiaal en met welke materiaaleigenschappen rekening moet worden gehouden.

De "EMKA Bijbel" - beschikbaar digitaal en in elf talen

Last but not least: de 668 pagina's tellende hoofdcatalogus 2020/2021, door kenners liefkozend de "EMKA Bijbel" genoemd, is nu beschikbaar om te downloaden. De pioniersversies waren opnieuw Duits en Engels, maar ondertussen is het basiswerk ook beschikbaar in 9 andere talen (Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools, Kroatisch, Chinees, Koreaans, en Russisch). Het hoofdwerk geeft een compact overzicht van de EMKA-beslag- en sluitwereld: Elektronische sluitoplossingen, configureerbare sluitsystemen (modulair bouwsysteem), kwartdraaiers, scharnieren, handgrepen, afdichtingen, en speciale producten. In totaal omvat de nieuwe hoofdcatalogus meer dan 5.000 producten, die door de talrijke combinatiemogelijkheden onderling miljoenen varianten mogelijk maken. Het drukwerk, dat 2,4 kg weegt, is onderverdeeld in 13 rubrieken en elk daarin opgenomen product wordt uitvoerig toegelicht. Geregistreerde gebruikers van de website kunnen uiteraard de CAD-gegevens van alle getoonde EMKA-producten downloaden in een met een wachtwoord beveiligd gedeelte.