Skip to main content

Sponsoring nieuws

Het hele systeem is ondergebracht in een koelruimte en biedt klanten toegang tot 160 vakjes met verschillende soorten groenten en fruit.

Eénpuntssluiting beveiligt een van de grootste voedselautomaten ter wereld

Verse groenten uit de automaat - en op grote schaal. Dit was de taak waar de Franse fabrikant van systemen BERTHOLON SA voor stond. Het familiebedrijf ontwierp en bouwde een van de grootste voedselautomaten ter wereld met 160 compartimenten. Om ervoor te zorgen dat deze compartimenten zelfs bij lage temperaturen van 4ºC betrouwbaar konden worden geopend en…

Read more
Caravan Salon 2023

Volgende halte: Düsseldorf! EMKA op het CARAVAN SALON

Het CARAVAN SALON maakt Düsseldorf elk jaar tot wereldhoofdstad van de mobiele vrijetijdsbesteding. Hier kunnen reisliefhebbers campers, caravans en campers in een unieke verscheidenheid ontdekken, vergelijken en kopen. Op de beurs van dit jaar is EMKA vertegenwoordigd met een stand van 60 vierkante meter.

Read more
EMKA zomerfeest 2023

EMKA viert zomerfeest met meer dan 400 gasten

Ondanks het wisselvallige weer was het EMKA zomerfeest ook dit jaar weer een groot succes. Meer dan 400 gasten verzamelden zich op een zaterdag op het terrein van EMKA Wuppertal om samen met collega's en familie een dag door te brengen. Het evenement bood tal van attracties voor jong en oud.

Read more
Groene samenwerking met Siemens

Groene samenwerking met Siemens

Groene vervoersmiddelen zijn de toekomst voor het openbaar vervoer: Daarover zijn Siemens Mobility en EMKA het eens. Op het gebied van treintechnologie hebben beide bedrijven al veel verschillende succesvolle projecten verwezenlijkt: in de metro van München, de metro van Bangkok of de metro van Londen. En het volgende project zit al lang in de pijplijn. EMKA…

Read more
[Translate to bx_nl:] Sebastian Schubert

Personeelsnieuws - EMKA Wuppertal

Sebastian Schubert is sinds december 2022 Teamleider Verkoop Speciale Producten bij de EMKA vestiging in Wuppertal, Duitsland. Van 2013 tot 2016 voltooide hij zijn opleiding tot Industriekaufmann (Industrieel Management Assistent) bij EMKA en bekleedde hij verschillende functies binnen het bedrijf.

Read more
Personeelsnieuws - EMKA België

Personeelsnieuws - EMKA India

Kumar Srinivasan is de nieuwe Vice President van EMKA India. Vanuit Bangalore is hij nu verantwoordelijk voor het waarborgen van kwaliteit, verticale integratie en leverbetrouwbaarheid voor onze klanten in wat nu het land met de grootste bevolking ter wereld is.

Read more
Meervoudige vergrendelingssystemen met sluitlippen

Meervoudige vergrendelingssystemen met sluitlippen

Deuren en kleppen van grote schakelkasten en andere soorten behuizingen veilig en op meerdere punten tegelijk vergrendelen - dat is wat meervoudige vergrendelingssystemen met sluitlippen van EMKA doen. Daarom biedt 's werelds toonaangevende fabrikant van sloten, scharnieren en afdichtingen een systeem binnen de afdichting dat een hoog bedieningsgemak,…

Read more
Het EMKA bedrijfsteam vierde een succesvol debuut op de Velbert Company Cup in de zomer van 2023. Helaas verloren ze, ondanks drie overwinningen, in de knock-outronde.

Zeer succesvol

Het EMKA bedrijfsvoetbalteam geniet van een succesvolle toernooidag tijdens de Betriebscup 2023 van de stad Velbert. De hondenopvang van het bedrijf wordt goed ontvangen door de medewerkers en hun harige vrienden. En de parachutistenclub van Remscheid breekt nieuwe records.

Read more
Caravan Salon: "Double Red" schittert met een dubbele upgrade als meervoudig interlocking systeem

Caravan Salon: "Double Red" schittert met een dubbele upgrade als meervoudig interlocking systeem

EMKA presenteert haar expertise op het gebied van sluitsystemen, scharnieren en afdichtingen op het Caravan Salon 2023. In hal 13 bij stand F63 wordt informatie gegeven over de uitbreiding van het "Double Red" 1-hands 2-punts slot, een unieke sluitoplossing voor caravans en campers. Op de stand van 60 m2 zal de wereldmarktleider uit Velbert, Duitsland, de…

Read more
[Translate to bx_nl:] EMKA Newsletter: Special Catalogue for the Railway Industry as eCatalogue

Nieuwe EMKA Nieuwsbrief: Speciale catalogus voor de spoorwegindustrie als eCatalogus

Wilt u altijd op de hoogte zijn van wat er bij ons gebeurt? Ontdek dan nu onze nieuwsbrief met de exclusieve speciale catalogus "Sluittechniek voor de spoorwegindustrie" als eCatalog - boordevol innovatieve nieuwe producten die voldoen aan de speciale technische eisen voor de spoorwegindustrie.

Read more