Skip to main content
Header Main Image

Beslag voor de bouwsector

De bloeiende bouwsector heeft bouwbeslag nodig. Want bouwbeslag zoals bouten en scharnieren, spansloten, kistgrepen of cilindersloten zijn een elementair onderdeel van tal van beroepen in de bouwsector.

De EMKA Groep is uw betrouwbare partner als het gaat om het uitrusten van gebouwen en buitenfaciliteiten met armaturen. Wij overtuigen met producten voor diverse toepassingen van kunststof, hout en metaal - van eenvoudige grendels voor het vergrendelen van tuinpoorten, schuurtjes of kisten tot cilindersloten voor uw brievenbussen en lockers tot complexe sluitmechanismen voor ramen en deuren.

The Shard - Raambeslag op hoge hoogten

"The Shard" in Londen is het hoogste glazen gebouw in Europa en een indrukwekkend bewijs van flexibiliteit en technische bekwaamheid. Met meer dan 5.000 stuks raambeslag voor de Shard bewees de EMKA Groep het juiste product te hebben voor elke toepassing en de capaciteit om grote aantallen geavanceerd beslag op tijd en plaats te leveren.

Beslag van de EMKA Groep voor ramen en deuren voldoen zelfs aan de hoogste eisen van de meest uitdagende gebouwen.

Zelfs in de verheven hoogten van Londen!

STRENGER - Toeleverancier voor de bouwsector en onderdeel van de EMKA-groep

Welk project ook gerealiseerd moet worden, STRENGER, een onderdeel van de EMKA-groep, heeft voor elke wens het juiste product. Als een van de toonaangevende hang & sluitwerk fabrikanten in Europa met inmiddels meer dan 175 jaar ervaring, biedt STRENGER niet alleen een uitgebreid standaardprogramma, maar ook op maat gemaakte producten voor vele toepassingsgebieden. De technische knowhow en kwaliteit "Made in Europe" maken STRENGER tot een specialist waar ook internationaal veel vraag naar is.