Skip to main content

Personeel nieuws in de zomer 2021


Nieuwe sales manager Duitsland, nieuwe buitendienstmedewerker voor de Baltische Staten (Estland, Letland en Litouwen) en nieuwe buitendienstmedewerker bij de EMKA-vestiging in Roemenië.

Markus Wally

In juni 2021 werd de heer Markus Wally benoemd tot EMKA Sales Manager Duitsland. Zijn kennis van EMKA-producten en bekendheid met EMKA-klanten gaat tientallen jaren terug, want de heer Wally is al ongeveer 30 jaar in dienst bij EMKA.

Na het afronden van zijn opleiding is hij sinds 1995 werkzaam in onze verkoopafdeling. Hier heeft de heer Wally de afgelopen 15 jaar functies met leidinggevende verantwoordelijkheid bekleed. Daarvoor was hij afdelingshoofd verkoop Duitsland en laatstelijk plaatsvervangend verkoopleider in de divisie Klimaattechniek.

Attila Balyko

Sinds 1 mei 2021 is de heer Attila Balyko onze vertegenwoordiger buitendienst bij de EMKA-vestiging in Roemenië, die in 2007 werd opgericht. De afgestudeerde ingenieur in de mechatronica (Diplom-Ingenieur der Mechatronik) is verantwoordelijk voor het noordelijke deel van Roemenië.

Voordat hij bij EMKA in dienst trad, werkte hij drie jaar in de automobielindustrie als onderhouds- en equipment-ingenieur. Gedurende ongeveer twaalf jaar was hij de verkoopvertegenwoordiger voor een internationale elektronicafabrikant die behuizingen en schakelkastsystemen produceert.

Modestas Balsecivius

Op 1 mei 2021 is de heer Modestas Balsevicius onze vertegenwoordiger in de Baltische staten geworden (Estland, Letland en Litouwen). Deze regio's worden bediend door het Poolse EMKA-filiaal, dat in 2004 werd opgericht.

De heer Balsevicius heeft vele jaren beroepservaring bij fabrikanten en verdelers van stroomdistributie-uitrusting (met inbegrip van middenspanningsuitrusting en transformatorstations).