Skip to main content

Buitenzwenkgreep voor iLOQ S50 profiel-halfcilinder

We hebben ons productassortiment uitgebreid met de buitenzwenkgreep voor Iloq S50 profiel-halfcilinders, een energieautonome, digitale sluitoplossing.

Met een mobiele telefoon schakelkasten openen

De zwenkgreep uit de 1317-serie is speciaal aangepast voor de cilinder van iLOQ, een fabrikant uit Finland. Met een app voor Android- of iOS-smartphone met Near-Field Communication (NFC) of een digitale sleutel (ILOQ K55S Fob) wordt een fysieke sleutel vervangen om het slot te openen. Toegang wordt alleen verleend aan personen die zijn geautoriseerd door een beheerder.

De bijbehorende gegevens voor alle sleutels, sluitcilinders en toegangsrechten worden gecombineerd opgeslagen op een cloud-gebaseerd SaaS-platform. De beheerder kan deze toegangsrechten in realtime toekennen of intrekken. Dit functionele principe optimaliseert ook het sleutelbeheer en verhoogt de veiligheid van het hele systeem aanzienlijk. Voor het ontgrendelingsproces is energie nodig die wordt geleverd door een NFC van de Android- of iOS-smartphone, aangezien de zwenkgrepen geen constante voeding of batterij nodig hebben. Dit maakt het slot bijzonder interessant voor gebruik in de telecommunicatie-industrie, vooral op afgelegen locaties. Om ook daar voor de nodige veiligheid te zorgen, zijn zowel de behuizing als de handgreep van de energie-autonome sluitoplossing gemaakt van zinkspuitgietwerk. Het systeem heeft dan ook een IK 10-beschermingsgraad conform DIN EN 50102 en inbraakwerendheidsklasse RC2.