Skip to main content

Onze oplossingen voor de spoorwegen

EMKA spoorweg catalogus

EMKA spoorweg catalogus


De nieuwe spoorwegcatalogus van EMKA is nu beschikbaar om te downloaden. EMKA productreeksen specifiek voor de spoorwegindustrie worden gekenmerkt door hun modulaire ontwerp, veelzijdigheid en hoge kwaliteit. Ze voldoen aan de specifieke eisen van de industrie en voldoen aan de relevante nationale en internationale normen, zoals EN 45545 "Railtoepassingen - Brandbeveiliging van railvoertuigen".

Naast zo'n 15.000 standaard catalogusartikelen biedt EMKA individuele productie volgens klantentekeningen - iets wat van bijzondere waarde is in de Rail en aanverwante industrieën. Wij zijn in staat dit te doen op basis van onze lange geschiedenis van investeringen in ultramoderne machines en een uitgebreide know-how van verschillende productietechnologieën om een optimaal gebruik van de nieuwste materialen en ontwerptechnieken te bereiken.

EMKA is leverancier van sloten, grendels, handgrepen, scharnieren, afdichtingen en zwenkgrepen aan toonaangevende fabrikanten uit de industrie zoals: Alstom, Bombardier, Deutsche Bahn, Stadler, Voith, Vossloh

De catalogus met vergrendelingstechnologie voor de spoorwegindustrie kan hier worden geraadpleegd. Daarnaast kunt u voor een eerste indruk van EMKA producten voor de Spoorwegen onze nieuwe broschure bekijken: "Innovaties van railvoertuigen in één oogopslag". 

>>> Download hier ...