Skip to main content

Nieuwe serie T-drop sloten voor zware deuren


EMKA heeft haar productassortiment uitgebreid met een serie T-drop sloten. Dit zijn robuuste sloten speciaal voor gebruik op zware of grote deuren en kleppen met een dikte tot 4 mm. Om deze reden zijn deze sloten ook ontworpen om aanzienlijk groter en sterker te zijn dan de basisversie.

De nieuwe robuuste inbouw T-drop sloten zijn verkrijgbaar in twee verschillende materialen. Bij de eerste materiaalvariant zijn zowel de bak als de T-greep gemaakt van zamak. Beide componenten kunnen verchroomd of gepoedercoat worden - afhankelijk van de wensen van de klant - of een combinatie. De tweede variant bestaat uit een RVS bak in combinatie met zamak of RVS T-grepen.

The opening mechanism focuses on user-friendliness, stability, and safety. The T-handle is folded up out of the dish and then turned through 90° to open the door. A choice of two round cylinder Voor het openingsmechanisme lag de nadruk eveneens op de factoren gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veiligheid. Om te openen wordt de T-greep uit de bak omhoog geklapt en vervolgens 90° gedraaid. Om af te sluiten is er keuze uit cilinders met identieke of verschillende sleutelnummers. De modelserie 10503 kan extra worden afgesloten met een hangslot < Ø 8 mm en/of uitgebreid worden met een 12 Volt centraal vergrendelingssysteem. Op die manier kunnen belangrijke deuren twee of zelfs drie keer worden beveiligd.

De grote vergrendelingskrachten worden opgevangen door massief stalen of RVS sluitlippen met verschillende standen en als alternatief door een 20 mm verstelbare rolsluitlip. Om te voorkomen dat vocht en vuil binnendringt, zijn deze T-drop sloten voorzien van een sponsrubberen afdichting en bereiken daarmee beschermingsklasse IP 65.

Dankzij de grote, robuuste uitvoering en de hoge weerbestendigheid kan de nieuwe zware uitvoering van het T-drop slot op vele terreinen worden gebruikt. Ook hier is het moderne vlakke design en de hoogwaardige afwerking van het oppervlak perfect op het toepassingsgebied afgestemd.

 De voordelen voor de klant::

  • de robuuste constructie is geschikt voor zware belasting
  • de vlakke aansluiting met de carrosserie garandeert een gering verwondingsrisico bij gebruik op voertuigen, en onderstreept tegelijkertijd het ontwerp in een duidelijke, ononderbroken lijn
  • de gepolijste oppervlakken en het gebruik van chroom geeft het T-drop slot een hoogwaardige, fraaie uitstraling

De brede toepassingen van kleppen, deksels en deuren zijn te vinden op vrachtwagens, dumptrucks, kranen, graafmachines, speciale voertuigen, landbouwvoertuigen, alsook generatoren, grote HVAC-eenheden en andere eenheden die met dik plaatstaal zijn beschermd.

Vragen? Neem contact met ons op...