Skip to main content

Nieuwe productie in de EMKA Groep

EMKA Beschlagteile GmbH & Co. KG zet vanaf 01-07-2009 het operatieve deel van het in onvermogen geraakte DGTH Productions GmbH te Heiligenhuis onder eigen naam voort.

EMKA Beschlagteile GmbH & Co. KG is met international opgezette productiebedrijven en met haar modulaire beslagprogramma wereldwijd leidend partner voor constructeurs van industriële kasten- en omkastingen.
Te accentueren is het brede bereik van de productiemogelijkheden (zoals: gereedschapsbouw, stans- en omvorm-, drukgiet-, kunststof-, verspanende-, oppervlakte-, afdicht-, en montagetechniek), welke in de productielocaties te Velbert, Wuppertal (www.ils-fertigungstechnik.de) China en Bosnie zijn geconcentreerd.

DGTH stond met haar zink- en aluminium drukgiet productie voor kwalitatief hoogwaardige componenten voor de bouwbeslagen,- en automotive branche. CEO Friedhelm Runge is ervan overtuigt, dat „zowel het productgamma alsmede het productieproces uitstekend binnen de EMKA ondernemingsgroep passen."

Voor de komende maanden heeft EMKA de bestaande DGTH-lokatie aan de Grubenstraße te Heiligenhus gehuurd en worden daar de activiteiten met de voormalige DGTH-medewerkers voortgezet. De nieuwe medewerkers worden door hun collega's van EMKA te Velbert ondersteund zodat een begin van integratie in de EMKA Groep wordt gemaakt.