Skip to main content

Nieuwe EMKA systemen voor de schakelkast- en spoorwegindustrie

Voor klanten van de schakelkast- en spoorwegindustrie doet EMKA reeds vele jaren een beroep op het vertrouwde principe van meerpunts sluitsystemen. Door de introductie van twee nieuwe oplossingen verzekeren wij nu een nog efficiëntere manier van afsluiten en een optimale IP-waarde.

Voor producenten van schakelkasten heeft EMKA een nieuw systeem met aandrijfstangen en diverse sluitpunten aan haar assortiment toegevoegd. Over het algemeen worden er voor een symmetrische opstelling drie of vijf sluitpunten gebruikt. De lengte van de aandrijfstangen is variabel en dus geschikt voor iedere deurafmeting. Bijgevolg kan het systeem flexibel worden ontworpen en precies worden aangepast aan de betreffende schakelkast.

De spoorwegsector profiteert van een meerpunts sluitsystemen van roestvast stalen onderdelen met compressie vergrendeling om met één slot maximaal vijf punten te vergrendelen. Op deze manier worden onderhoudswerkzaamheden aan de HVAC-installaties en schakelkasten van een trein aanzienlijk vergemakkelijkt en versneld.

Sluitlipadapter
Stangenbediening voor meervoudige vergrendeling en Verbindingsas