Skip to main content

Vijf jaar op rij wereldwijd marktleider

Het is nu officieel - EMKA is voor het vijfde achtereenvolgende jaar wereldmarktleider! Met trots presenteren we onze expertise in de markt van sluitsystemen, ondersteund door het kwaliteitskeurmerk van het Duitse nieuwsmagazine WirtschaftsWoche. Tegelijkertijd is ons productassortiment gegroeid tot ongekende hoogten. Naast batterijloze, intelligente sluitsystemen voor schakel- en besturingskasten omvat dit ook een meerpuntssluiting. Dit laatste is gemaakt van glasvezelversterkte kunststof en sluit vrijwel geruisloos.

EMKA verdedigt toppositie

In 2023 mag EMKA zich officieel wereldmarktleider noemen op het gebied van sluitsystemen, scharnieren en afdichtingen voor schakel- en besturingskasten. Behalve in 2019, toen de eer niet te beurt viel, hebben we nu voor de vijfde keer op rij aanspraak kunnen maken op de prijs. Het productassortiment omvat 30.000 artikelen, die worden ontworpen, geproduceerd, afgewerkt en geassembleerd in 11 productiefaciliteiten in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Bosnië, Servië, China, Indonesië en India.

Tegelijkertijd onderzoeken onze experts voortdurend manieren om onze gevestigde systemen te verbeteren. Zo kunnen we onze klanten altijd de perfecte oplossing voor hun behoeften bieden. Naast conventionele sluitsystemen is er ook steeds meer vraag naar elektronische sluitsystemen.