Skip to main content

Intelligente kast- en omgevingsbewaking

Onze “alles behalve de kast” benadering heeft ons ertoe gezet het "Electronic Locking en Monitoring programma" verder door te ontwikkelen en introduceren nu het RMS490 Rack Management System in een standaard 1U 19” behuizing. Dit is ontwikkeld te voldoen aan alle behoeften van stroom- en omgevingsmanagement in high-density kasten zoals in datacentra.

Het RMS 490 heeft 8 ingangen voor elektromechanische sluitsystemen en deurcontacten. Sloten worden geopend via een keypad en pincode, transponderkaarten, mobiele telefoons en uiteraard via netwerk- en SNMP commando's. Daarnaast kunnen maximaal 4 sensoren worden aangesloten om omgevingsvariabelen zoals temperatuur, luchtvochtigheid, tilt (vandalisme) te bewaken. Door middel van 4 relaiscontacten kunnen alarmeringen verstuurd worden. Daarnaast zijn 2 continue controle uitgangen beschikbaar voor het regelen van de temperatuur. Verschillende instellingen controlleren de snelheid van de ventilatoren en de capaciteit van de koelunit terwijl status ingangen de ventilatoren controlleren op correct functioneren en niet werkende units aangeven.

Het RMS 490 bevat alle eigenschappen die nodig zijn voor stoom- en kastbeheer en heeft een onmanipuleerbaar logbestand waarin alle gebeurtenissen die in de kast voorkomen worden opgeslagen. Daarnaast bevat het RMS 490 een display met 2 regels die aangepast kunnen worden zodat deze de gewenste parameters laten zien. Integratie met intelligente PDUs stelt u in staat om stroom per contact te meten en deze desgewenst uit te schakelen. Dit is alles wat nodig is om dit gehele systeem te complementeren.

Neem contact met ons op voor meer info over het RMS 490 en eventuele installatie mogelijkheden.