Skip to main content

HVAC: EMKA stopt luchtlekken

Niet alleen maar meer hete lucht: Bespaar op energiekosten - verbeter de efficiëntie

Het installeren van panelen die niet lekken is een van de grootste uitdagingen voor de HVAC industrie. EMKA heeft deze uitdaging met succes aangenomen met zijn nieuwe HVAC vergrendelingsoplossingen.

Ons productassortiment omvat uitstekende sloten en scharnieren van hoge kwaliteit voor zowel positieve als negatieve differentiële drukvereisten. Met ons uitgebreide productassortiment bieden wij onze HVAC-klanten een complete vergrendelingsoplossing uit één enkele bron.

Om het HVAC-sluitsysteem te completeren levert EMKA ook een grote verscheidenheid aan afdichtingen met profielen in siliconen, EPDM en PVC, bijvoorbeeld voor 90°-hoeken op verstek voor volledige afdichtingen zonder gaten. Onze vergrendelingsoplossing onderscheidt zich door haar modulaire, veelzijdige structuur en voldoet aan de industriële normen en voorschriften.

EMKA heeft begin 2017 met succes geëxposeerd op de AHR EXPO in Las Vegas en heeft talrijke Amerikaanse bedrijven overgehaald om hun HVAC-systemen opnieuw uit te rusten met onze gloednieuwe EMKA-producten. Overtuig uzelf volgende week in Europa op de ISH 2017 in Frankfurt - we kijken uit naar uw bezoek in hal 11, stand #D21.

Files: EMKA_Brochure_RLT-Industry_2017_EN.pdf

Links: ahrexpo.comish.messefrankfurt.com/frankfurt/de/besucher/willkommen.html