Skip to main content

Groot succes - EMKA inspreert de professionals op de Hannover Messe 2013

Op de Hannover Messe 2013 presenteerde EMKA meer dan 30 nieuwe producten aan de vele professionele bezoekers in de gebieden industrie, elektronica en transport. Op de volledig nieuw ontworpen 300 m² grote beursstand konden de deelnemers zich op verschillende thema eilanden overtuigen van de innovatieve kracht van EMKA oplossingen. Naast de intensieve dialoog met het Duitse publiek had de expert voor sluitsystemen vruchtbare discussies met vele internationale klanten.

Na de succesvolle Hannover Messe 2013, heeft EMKA grote verwachtingen voor de rest van het jaar. Als exposant van de toonaangevende beurs "Industrial Supply”, welke plaats vond in drie zalen, was EMKA de grootste fabrikant van sluitsystemen en daarom representatief voor de gehele industrie. Gelegen centraal in zaal 5, leiden alle looppaden naar de nieuw ontworpen beursstand. Rechts van de ingang van de hal merkten professionele bezoekers onmiddellijk het logo van het bedrijf op en kwamen al vrij snel in gesprek met de EMKA-experts.

EMKA wil graag alle deelnemers die zich op de stand hebben laten informeren over het nieuws in de gebieden industrie, elektronica en transport bedanken en zal zich de komende weken in de goede handelscontacten verdiepen.