Skip to main content

EMKA Wuppertal - Personeelsnieuws

Nieuwe vestigingsmanager en nieuwe verkoopdirecteur in Wuppertal: Steffen Reimer en Amir Beharic

Nieuwe site manager in Wuppertal, Duitsland

Steffen Reimer werkt sinds augustus 2023 bij EMKA. Sinds medio september is hij ook Site Manager in Wuppertal, Duitsland. Hij begon zijn professionele carrière als gieterijmonteur. Vervolgens studeerde hij gieterijtechnologie. In 2008 bekleedde de heer Reimer zijn eerste managementfunctie als productiemanager.

In 2014 volgde de functie van verkoopmanager of filiaalmanager bij Oskar Frech GmbH. Vijf jaar later nam hij het operationele en verkoopmanagement van HRM over. In zijn nieuwe functie bij EMKA is hij met name verantwoordelijk voor de productievestiging in Wuppertal.

Nieuwe verkoopdirecteur in Wuppertal, Duitsland

Amir Beharic werkt sinds 2006 voor de EMKA Groep. In november 2023 werd hij verkoopdirecteur en is hij verantwoordelijk voor de regio's Noord-, Oost- en Zuidoost-Europa in de vestiging in Wuppertal. Hij studeerde aan de faculteit Werktuigbouwkunde van de universiteit van Banja Luka, Bosnië, en studeerde af aan het Community College in Salt Lake, VS.

Amir Beharic brengt al ervaring mee uit zijn vorige banen op het gebied van klantenservice en verkoop. Zijn technische kennis en taalvaardigheden maken hem van onschatbare waarde voor de verkoopafdeling.