Skip to main content

EMKA viert 15 succesvolle jaren in China

Reden om te vieren

Wereldwijd dragen EMKA medewerkers dagelijks bij aan de tevredenheid van onze klanten en zorgen voor de continue groei van ons bedrijf. In de afgelopen 15 jaar was EMKA met succes vertegenwoordigd in China. Op zijn Tianjin locatie, de belangrijkste havenstad in het noordoosten en in een ander filiaal in Shanghai, zorgen meer dan 100 medewerkers ervoor dat EMKA's  landelijke mate van bekendheid groeit.

In 2001 opende EMKA eigenaar Friedhelm Runge samen met Zhigao Ning het EMKA filiaal in Tianjin. De duurzame positieve ontwikkeling van het bedrijfsleven in China heeft ervoor gezorgd dat de de capaciteit voor productie, logistiek en lokale verkoop inmiddels met 4.000 m2 is vergroot. Dit is het equivalent van tien voetbalvelden. Echter is deze groei in het Tianjin gebied verre van compleet, de reactie van de klanten om EMKA oplossingen in China blijft positief. Op dit moment heeft EMKA China veel interessante orders in portefeuille, vooral van klanten in de telecommunicatie-industrie en spoorwegen technologie. Verder zijn er in Zuid-Korea, Japan en in de Azië-Pacific regio.

"Ik ben bijzonder trots op de inzet en de sterke loyaliteit van onze medewerkers die elke dag hard werken voor ons succes", zegt Simon Komizo, general manager van China EMKA.

Alle vier business units van EMKA zijn vertegenwoordigd in China. Van 24 tot en met 25 mei 2016 neemt EMKA China voor het eerst deel aan de "Data Center Technologie" beurs in Shanghai. Het doel is onder meer om de oplossingen van de EMKA Electronics bedrijfsonderdeel te introduceren.