Skip to main content

De digitale showroom: Beleef de 3D-wereld van EMKA


Eén klik - en u staat midden in de wereld van EMKA: in de nieuwe virtuele showroom. Klanten kunnen er binnenkort alles te weten komen over de thema's en producten van EMKA. De tool vervangt niet alleen de persoonlijke uitwisseling tussen bezoekers en verkoop op de beurs in deze tijden van COVID19, maar biedt een realistische en interactieve omgeving die voor geïnteresseerden onafhankelijk van tijd en plaats beschikbaar is.

Virtuele en interactieve inhoud biedt klanten toegevoegde waarde

EMKA's digitale showroom in beursstanddesign combineert informatieve inhoud en de hoogste kwaliteit van ervaring om een 360-graden tour door de wereld van beslag te creëren. De voordelen liggen voor de hand: in tegenstelling tot de beurs is de inhoud 365 dagen per jaar en de klok rond beschikbaar - zonder de noodzaak om van en naar de beurs te reizen. Om van het virtuele platform een echte 3D-wereld te maken, gaan achter talrijke touchpoints verschillende, soms interactieve, inhouden schuil.

Op deze manier kan de klant altijd de onderwerpen kiezen die hem het meest interesseren - of het nu gaat om beelden en teksten over specifieke producten, de EMKA-film of de bedrijfspresentatie. Naast diverse posters leiden tablets en tijdschriften in de showroom naar aanvullende informatie zoals de EMKA hoofdcatalogus, de afdichtingencatalogus of het downloadgedeelte.

EMKA productiediepte van A tot Z

De focus ligt op de centrale vakgebieden van EMKA: schakelkasten, spoorwegvoertuigen, bedrijfsvoertuigen en klimaattechniek. Met een muisklik komt de klant op een thema-gerichte startpagina, die het thema in zijn geheel presenteert, inclusief de topproducten en de belangrijkste referenties. Geïnteresseerden kunnen bijvoorbeeld de afzonderlijke hendels en vergrendelingsmechanismen testen, 360 graden draaien of laten openen en sluiten.

Een ander deel van de showroom is gewijd aan het volledige productieproces met zijn gereedschaps- en matrijsontwerp en de modernste constructie-, ontwikkelings- en testmethoden. Zo omvat de EMKA-productieruimte een goedgekeurd testlaboratorium en de productie van klantonderdelen volgens technische tekeningen, de zogenaamde "uitgebreide werkbank". Als procespartner van de industrie produceert EMKA alles wat op de beschikbare machines kan worden gedaan - van kuipstoelen voor sportstadions tot aluminium schokdempers voor sportauto's

Presentatie op maat

De virtuele showroom stelt het EMKA verkoopteam in staat om klanten speciaal op maat gemaakte content te presenteren. Met name voor bestaande en potentiële klanten bieden rondleidingen een echte toegevoegde waarde - hetzij als onderdeel van een individuele afspraak, hetzij als groepsafspraak via een online vergadertool. De virtuele showroom zal eind mei live gaan op de homepage van EMKA. Hier kunnen klanten de showroom gemakkelijk betreden vanaf de home-pagina.

De virtuele showroom is niet alleen een waardevol en aanvullend instrument, maar compenseert ook de afwezigheid van de live-beurs in deze tijden van de COVID19-pandemie. Meer nog, ze biedt een aanzienlijke toegevoegde waarde door de presentatie van EMKA-onderwerpen en -producten aan te vullen met een interactief en levendig platform.

Kunnen wij u interesseren voor een rondleiding? Regel nu uw gepersonaliseerde beursrondleiding door een e-mail te versturen met de vermelding "Mijn persoonlijke rondleiding in de virtuele EMKA-showroom" naar info@emka.org