Skip to main content

Award voor Top Reputatie! EMKA ontvangt een uitstekende beoordeling!

DUITSLANDTEST
Wereldmarktleider

EMKA heeft in het gerenommeerde "DEUTSCHLANDTEST" het keurmerk "Hoogste Reputatie" gekregen. Het zakenblad Focus Money gaf de aanzet tot een breed opgezet onderzoek door het IMWF (Instituut voor Management en Bedrijfsanalyse) dat onlangs als DEUTSCHLANDTEST werd uitgebracht. Zij hebben 18 miljoen afzonderlijke gegevens geanalyseerd van de TOP 5.000 Duitse ondernemingen in meer dan 140 sectoren. Resultaat voor EMKA: Uitmuntende beoordeling voor hoogste reputatie!

Volgens het in de VS gevestigde instituut voor marktonderzoek Harris interactive bepalen vijf hoofdthema's hoe een bedrijf of merk wordt beoordeeld: management, duurzaamheid, producten en diensten, prestaties als werkgever en economische doeltreffendheid. Het IMWF analyseerde de big data pool van de bedrijven met speciale nadruk op deze onderwerpen. EMKA behaalt op alle gebieden de beoordeling "Outstanding".

Nadat EMKA vorig jaar al door het Duitse zakenblad Wirtschaftswoche werd uitgeroepen tot wereldmarktleider op het gebied van sloten, scharnieren en afdichtingen, bewijst deze nieuwe onderscheiding eens te meer dat EMKA als bedrijf en voor zijn producten over de hele wereld de meest uitstekende reputatie geniet.

Bronnen:

  • Studie van het IMWF: klik hier (Duitse website)
  • DEUTSCHLANDTEST download: klik hier (Duitse website)
  • harris interactive - institute for market research: klik hier
  • List of world market leaders from Germany according to Wirtschaftswoche: klik hier (Duitse website)