Skip to main content
Header Main Image

Zomerfeest van de EMKA groep een groot succes

Afgelopen zaterdag, op 22 juni 2013, vierden de medewerkers van de EMKA groep en hun families een groot zomerfeest op het bedrijfsterrein in Wuppertal.

De gasten konden niet alleen genieten van het grote aanbod aan drankjes, lekkere barbecue, gebakken vis in beslag, ijs, popcorn en cake, maar ook van vele andere attracties. Ook de vele kleine stands die de indruk van een typische marktsfeer gaven, creëerde een bijzondere flair dat het enthousiasme van de gasten verhoogde. Een van de grootste hoogtepunten van het feest was de competitie doelpunten scoren. Talloze mensen hebben deelgenomen en de winnaars, zowel jong en oud, waren erg blij met hun prijzen. Verder was de mobiele band "The Speedos" aanwezig, zij liepen rond maakten grappen en grollen en toonden een groot gevoel voor humor, dit creëerde een geweldige sfeer met de werknemers en hun gezinnen. Later, werd er nog veel lol gemaakt met karaoke, terwijl anderen dansten onder de discolichten. Dus werd de dag sfeervol beëindigd.

Met bijna 800 opgetogen bezoekers, prima weer, een gevarieerd horeca en veel speciale attracties, was het zomerfeest van de EMKA groep een groot succes en zal het de medewerkers langere tijd bijblijven..

Locks
Sloten
Sluitsystemen
Scharnieren
Afdichtingen