Skip to main content
Header Main Image

ILS Fertigungstechnik op Aluminium 2014 - High-end producten voor elektrische voertuigen en sportwagens

ILS Fertigungstechnik, een bedrijf van de EMKA Group, presenteert op stand 10A40 oplossingen voor de automotive industrie en andere veeleisende sectoren. Een hoogtepunt is een extra duurzame behuizing voor schokdempers welke in de nieuwste elektrische auto's gebruikt worden.

De exposant biedt een verscheidenheid aan gespecialiseerde eigen productietechnieken en is op deze manier expert geworden in het maken van complexe onderdelen.

ILS heeft een schat aan ervaring in de fabricage van zeer stabiele aluminium onderdelen voor diverse sportauto fabrikanten. Naar deze lichtgewicht en toch duurzame elementen is nu ook vraag voor producten voor elektrische voertuigen. Hun lage gewicht behoudt de accu capaciteit voor de motoren en draagt bij tot het hoogst mogelijk vermogen voor de aandrijflijn van de nieuwste modellen. Op de stand laat ILS de bezoekers zien hoe de eisen van de automobiel fabrikanten uitgevoerd worden en doet dit aan de hand van gesmede en gelaste schokdemperbuizen, gegoten veerplaatjes en andere componenten. Om deze schokdemperbuizen te kunnen maken worden aluminium smeeddelen door frictielassen aan aluminium buizen verbonden. Vervolgens worden de buizen bewerkt tot en diepte van 300 mm wat specifieke kennis vereist. Naast de processen smeden en frictielassen bieden wij als totaalproducent ook trommelen, zandstralen, machinale bewerking en oppervlakte behandeling.

Voor ILS betekent Aluminium 2014 het belangrijkste internationale netwerkplatform voor de vele toeleveranciers van de auto-industrie.

Sloten
Sluitsystemen
Scharnieren
Afdichtingen