Spring naar hoofd-inhoud
Header Main Image

Bedrijfsonderdeel Transport

Oplossingen voor op de weg

EMKA is reeds lange tijd een belangrijke partner van de automotive industrie. In haar eigen technologiecentrum ontwikkelt EMKA standaard product oplossingen alsmede speciale componenten en systemen voor het bouwen van commerciële en speciale voertuigen. Daarnaast worden EMKA producten veelvuldig toegepast in carrosserieën, caravans en campers. Of het nu sloten, grepen, scharnieren of afdichtprofielen voor diverse mobiele applicaties zijn: EMKA producten staan voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

Referenties: Daimler Benz, MAN, Viseon, VDL Bus & Coach Oplossingen voor de spoorwegen

De productlijn speciaal voor de spoorwegsector wordt gekenmerkt door zijn modulaire ontwerp, veelzijdigheid en hoge kwaliteit. Het voldoet aan de specifieke eisen van de industrie en voldoet aan de relevante normen van de branche zoals EN 45545 "Railtoepassingen - Brandbeveiliging van spoorvoertuigen".

Referenties: Alstom, Bombardier, Siemens.

Oplossingen volgens tekening klant

Naast 15.000 eigen catalogus artikelen biedt EMKA individuele productie volgens tekening van de klant. Een ultra-modern machinepark en uitgebreide knowhow in verschillende productie-technologieën maken een maximale diversiteit van materialen en varianten mogelijk.

EMKA biedt een breed scala van op maat gemaakte rubber profielen, draagprofielen, holle kamer afdichtingen en lip afdichtingen in een breed scala van hardheden. Bovendien zijn er tal van bewerkingen op de profielen mogelijk.

Door verdere bewerking is het mogelijk om vaste lengten, ringen en kaders vervaardigen. Aanbrengen van lijm, glijlak of bekledingsstof maken het aanbod compleet.

Referenties:
Audi, BMW, Böckmann, Busch-Jäger, Concorde, Dethleffs, Dyn. Nobel, Euramax, EVOBUS, Happich, Hella, Hymer, Karman, Kiekert, Knaus, Land Rover, MAN, Siemens VDO, VDL, Tabbert, Volkswagen

Productoverzicht