Skip to main content

Zakelijke gebieden

De EMKA groep is opgedeeld in de vier bedrijfsonderdelen Industry, Transport, Electronics en Production waardoor een duidelijke focus op specifieke sectoren en individuele klantoplossingen mogelijk is.

Met haar productie-diepte, domineert EMKA het volledige productieproces - van het concept tot het volledige artikel.

Industrie

In het bedrijfsonderdeel Industry bundelt EMKA haar modulaire assortiment voor industriële kasten en constructie van omkastingen. Momenteel omvat de productlijn meer dan 15.000 standaard artikelen uit de productgebieden sluitsystemen, scharnieren, afdichtingen en toebehoren. De modulaire structuur van het programma biedt een unieke reeks opties.

Meer informatie over het bedrijfsonderdeel Industry.
Klik hier voor uw persoonlijke contactgegevens

Transport

Reeds lange tijd is EMKA een belangrijke partner van de bedrijfsvoertuigen industrie, spoorwegen en automotive industrie. In zijn in-house technologiecentrum ontwikkelt EMKA standaard producten alsmede klantspecifieke componenten en systemen voor de inrichting van commerciële-, spoorweg-, en speciale voertuigen.
Speciaal hiervoor heeft EMKA de Transport divisie opgericht.

Meer informatie over het bedrijfsonderdeel Transport
Klik hier voor uw persoonlijke contactgegevens

Electronics

In het bedrijfsonderdeel Electronics richt EMKA zich op het assortiment elektrische sluitsystemen. Op het gebied van sluitsystemen vindt er een overgang plaats van puur mechanische sloten naar mechatronische systemen. Belangrijke beveiliginsfunctie is de toegangscontrole door de nieuwste communicatiemiddelen zoals mobiele telefoon en internet.

Meer informatie over het bedrijfsonderdeel Electronics

Production

De divisie EMKA Production biedt de individuele productie volgens de tekening van de klant. Ultra-moderne machines en uitgebreide kennis van de verschillende productie-technologieën maken maximale materiaal en maximale varianten diversiteit mogelijk.

Meer informatie over het bedrijfsonderdeel Production